+381 65 90 560 90 office@aldossml.rs

ZEMAT technology group

ZEMAT VF mašine u Srbji

ZEMAT technology group proizvodi i isporučuje tehnološka rešenja za industrijske kupce širom sveta. Kompanija je proizvođač mnogih tipova industrijskih mašina: mašina za visokofrekventno VF zavarivanje, mašina za proizvodnju kartonske ambalaže (boksmejkera), laserskih modularnih plotera, valjkastih rezača, proizvodnih linija, a nudimo i rešenja za automatizaciju industrije

Znanje i preko 60 godina iskustva u proizvodnji industrijskih mašina omogućavaju ovoj kompaniji da kreira mašine koje savršeno odgovaraju potrebama kupaca. Dizajnira i proizvodi veliki broj vrsta mašina:

  • mašine za visokofrekventno VF zavarivanje
  • mašine za proizvodnju kartonskih kutija
  • laserske modularne plotere za sečenje
  • proizvodne linije

Lider u proizvodnji VF visokofrekventnih mašina za zavarivanje za različite namene, tehnologija prilagodjena vašim potrebama.

Nudimo vrhunska rešenja za automatizaciju proizvodnje.

Zemat Technology Group je međunarodna korporacija sa evropskim i američkim kapitalom koja pruža inteligentna tehnološka rešenja industrijskim kupcima širom sveta. To je stabilna i dinamično rastuća kompanija sa proizvodnim pogonom i glavnim kancelarijama u Lođu, Poljska (EU). Stalno pregledavamo i ponovo procenjujemo našu ponudu kako bismo se prilagodili stalno promenljivim tržišnim trendovima i potrebama kupaca.