+381 65 90 560 90 office@aldossml.rs

Festool alati Aldos sml doo Kragujevac

FESTOOL Alati za najviše zahteve!
Festool je nemačka kompanija sa tradicijom dugom 90 godina. Alat marke Festool je alat za profesionalce i ne postoji zadatak koji mašine ovog proizvođača ne mogu da ispune, ma koliko bili zahtevni.
Preko 300 patenta i preko 80 nagrada dovoljno svedoče o proizvodima marke Festool.
Dobar pokazatelj kvaliteta je svakako i to što 90% kupaca ostaje lojalno brendu.
U današnje vreme kada se većina proizvoda stvara u Kini, Festool se i dalje proizvodi u Nemačkoj i ta etiketa treba da uliva poverenje i znači da krajnji proizvod zaista ispunjava sve kvalitatitvne norme.
Festool kompanija se drži tradicije, ali takodje prati promene i trudi se da uvodi inovacije. Tako da sa Festool alatima znate šta da očekujete – rešenje svakog problema na koji možete naići prilikom stvaranja nečeg novog ili reparacije starog. Ciljna grupa su zanatljije, stolari, farbari, mehaničari, a Festool se trudi da njihova očekivanja i ostanu visoka.
Cena, vrlo često, određuje kvalitet, pa je kod Festool-a to definitivno slučaj. Njihove mašine nikako ne spadaju u grupu jeftinijih, ali rezultat obavljenog posla, dugotrajnost i kvalitet mašine to svakako nadoknađuju. Kupovina Festool mašina je ulaganje u posao profesionalaca sa visokim očekivanjima i ambicijama.
Neka vas vodi strast za stvaranjem...
Jer, jednostavno će biti bolje, kada stvarno odgovara.
Ko želi da bude dobar, treba savršen alat.
Ko želi da bude bolji,treba sistem.
Jedan sistem u kom dodaci i potrošni materijal idu ruku na ruku sa alatima.
Koji stoji za više urednosti i organizacije,
i da svaku investiciju učini izuzetno pametnom investicijom.
Sistem = dodatna vrednost
Vrednost jednog alata se ne vidi po ceni, već u koristi pri radu. Na primer, kada je alat više od samo „jednog“ alata. Kao što je ROTEX serija, koja je ekscentrična brusilica, ekscentrična brusilica sa menjačem i polir mašina u jednom. Ili sa alatima koji se vode rukom, koji se pomoću Compact Modul Sistema CMS stativno primenjuju i u samo nekoliko koraka pretvaraju u cirkular, frezer ili brusnu stanicu. Ili kroz savršeno prilagođen pribor. Da li je šina vođica za varijabilnu primenu kod sečenja i frezovanja, Lithium-ionske baterije koje se koriste u CARVEX PS 400 kao i u akku bušilicama šrafilicama C- i T+3 serije, sve do mobilnih usisivača koji su savršeno prilagođeni za Festool električne i pneumatske alate.
Sistem = protočniji radni proces
Biti brži i produktivniji, izbeći prazne hodove, umanjiti broj ponovljenih poslova. Na primer, pomoću FastFix i plug-it priključaka do najjednostavnije i najbrže zamene alata i kraćeg vremena opremanja. Kroz individualne ploče za brušenje, koje pomoću apsolutno ravne površine povećavaju rezultat brušenja, ili patentirani MULTI-JETSTREAM princip koji osetno, vidljivo i merljivo bolje radi, pa sve do zaštite od krzanja kod sečenja, koja na sečenim ivicama znatno smanjuje naknadan rad. I ne na kraju kroz servis na koji se možete osloniti, koji je uvek tu kada Vam zatreba.
 Sistem = bolje organizovano
Jedan alat ne bi trebao da bude samo snažan, već i da bude brzo pri ruci. Pomoću višestranih SYSTAINER sistema za organizaciju svi alati i dodaci su pregledno sortirani i brzo pri ruci, zahvaljujući specijalnim ulošcima. Uz to postoje SORTAINER sa više fioka u kojima sva radna sredstva pronalaze svoje mesto. I SORTAINER i SYSTAINER opet čine modularni sistem, koji se po želji mogu ređati jedan na drugi i međusobno spajati,a u pokretnom Systainer Portu brinu o mobilnosti i na najmanjem prostoru. Dalja mogućnost postoji u jednostavnom kačenju na Festool mobilne usisivače. Za manje hodanja, brzo napredovanje pri radu, profesionalni nastup kod kupca, a u kombinaciji sa Workcenter WCR 1000 čak i kao mobilna radna stanica.

 

    

  www.festool.de                             

 www.festool.com